Colonial Insurance


2012 – Colour and the choice of finishes plays a major role in lightening up the new environment and bringing the design to life.


Bold blocks of colour helped to define work areas and create visual cues, contrasting against the clean, neutral palette of weathered wood, light stone floor tiles and other surfaces. With this neutral backdrop and choice of finishes it is easier for Colonial Insurance to make simple changes such as updating the furniture and wall colour scheme. This planned flexibility ensures the space can always be rebranded in the future, and that it always remains fresh and inviting. Future-proofing is an integral part of the way we design, as it gives the Client longevity from the space that they expect and need.

  • 2013 Winner – The Bermudian Magazine Annual Design Award
  • 2012 Accessibility Award – National Office for Seniors and the Physically Challenged
View all Commercial work